Achtergrond Jeroen Schouten

Ik ben Jeroen Schouten. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg waarbij ik gewerkt heb in verschillende sectoren. Met mijn brede ervaring als (interim)manager, senior-adviseur en toezichthouder (van onderzoeker, bestuurssecretaris tot manager en senior organisatieadviseur) help ik zorgorganisaties met (strategische) positionerings- en verbetervraagstukken. Ik ben hierbij gewend om te functioneren op het hoogste, strategische bestuurs- en managementniveau.

Als interimmanager en als adviseur vind ik het belangrijk om de brug te slaan van strategie naar praktijk en omgekeerd. Dat lukt mij omdat ik weet wat de essentie en de (strategische) belangen zijn van de verschillende soorten organisaties in de zorg. Ik ken deze organisaties van binnenuit. Ik weet hoe de interne dynamiek werkt en welke invloed dit heeft op het functioneren van een organisatie.

Mijn drijfveer is om de zorg iedere dag een beetje beter te maken. Dit doe ik door nieuwe verbindingen aan te gaan en het systeem te zien als een netwerk dat in samenhang succesvol kan zijn. Dit geldt zowel binnen organisaties als tussen organisaties. Ik doe dit door rust en overzicht te creëren en te luisteren naar wat er speelt.

In mijn vrije tijd ben ik trotse echtgenoot en vader van drie opgroeiende dochters, kan je mij zien improviseren bij mijn theatersportgroep of ben ik met mijn camera op pad, op zoek naar inspirerende beelden.

Wat zeggen opdrachtgevers over mij?

Scroll to Top